Spontan arbetsdag på Räfshalen

Vi hade tio nya holkar att sätta upp och massor av holkar att rensa ut. Förutom alla 6- och 8-benta vänner som bodde i holkarna hittade vi en skattgömma med ekollon, getingbo och en holk på marken som beboddes av en mus. Vädret var med oss. Det var inte många plusgrader men solen tittade fram och det var en fin vårdag. Trots det fina vädret var det inte mycket fåglar i rörelse men vi såg och hörde tranor, sångsvan, korp och en mindre hackspett. 

  .

.

Fikat smakade som vanligt gott när man är ute i naturen. Nästa aktivitet i Räfshalen blir att reparera några trappsteg i vägen upp mot Juskushall. Håll koll på vår FB-sida för att se när det blir av. Alla välkomna dit för att efter förmåga delta i aktivitetrna eller bara umgås. Tänk på att vid besök att inte köra in med bilen på skogsvägen, Parkera ute vid asfaltsvägen.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.