Väsen vandring 27 oktober

Vår väsenvandring på Puke gård blev mycket uppskattad. Uppslutningen var långt över förväntan närmare 75 personer kom.

Vi skickar ett stort tack till gårdsägarfamiljen Linda Lundgren som ställde upp med sin fina gård och orangeri, träsnidarkonstnären Leonard Anton för offerbord och lyktväg i skogen. Vi hade häxor, vättar och lyktgubbe som vi stötte på när vår ledsagare skogsrå med geten Sigge visade vägen. Vi avslutade vandringen med fika och en histora om ett möte med vättefolk i skogen, i orangeriet. Det här ska vi utveckla och fortsätta med. Tack alla som kom och alla medverkande! Vi syns nästa år igen.

Kommentera

One thought on “Väsen vandring 27 oktober

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.