Natursnokarna vid Vasasjön

snok trädSöndagen den 13 mars träffades fem glada barn med föräldrar till dagens expedition med Natursnokarna. Vi samlades vid Vasasjön där barnen fick gå på upptäcktsfärd och leta upp saker som kottar, blad, grenar och spillning från djur. Allt av intresse samlades in. Innan genomgången av allt som hittades var det lek vid sjön och korvgrillning där elden också undersöktes. Bland kottarna hittades både de som ätits av ekorrar, möss och hackspett/korsnäbb. En större hackspett höll ett vakande öga över oss under tiden vi var på platsen. Två härliga timmar i naturen och med Caroline som ledare och förhoppning om nya aktiviteter i slutet på sommaren.

Natursnokarna 1
Natursnokarna fyndNatursnokarna vid grillen

Se alla våra programpunkter

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.