Besök från Lettland under hösten

Vårt ömsesidigt uppskattade vänortsutbyte med Limbazi tar allt fastare former. Vänortsbron börjar byggas.

Irisa Smite och Aivars Meinards från Limbazis fågelgrupp besökte oss några dagar för att få ta del av vår verksamhet, diskutera vårt fortsatta utbyte och för att få se en glimt av Sverige. Programmet var fullmatat och bland aktiviteterna kan nämnas; Besök på Bonnarps hed och Herrevads kloster, guidning i Skäralid, ringmärkning i Falsterbo, möte med fiskeklubben i Klippan och med Ängelholms Lettlandsgrupp och så naturligtvis kaffe, fika och go´ samvaro.

En stor del av vårt lettlandsutbyte finansieras med hjälp av SIDA-bidrag

/Limbazigruppen

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.